Hvordan kan jeg tjekke, om der er radon i boligen?

Af Urban Stenlund 7. februar 2018Mange boligejere frygter radonstråling i huset. Det tryggeste er at få det tjekket og sætte ind med de rette tiltag. I den forbindelse er det vigtigt at have et godt balanceret ventilationssystem.

Læs mer

Temaer: Balanceret ventilation

Balanceret ventilation giver frisk luft uden at det bliver koldt indenfor

Af Urban Stenlund 17. januar 2018

Vi kender alle den blandede fornøjelse af at åbne vinduerne på vid gab for at lufte ud i den kolde årstid: Luften er særlig skarp og fin, men det kan hurtigt blive lige køligt nok. Du bryder dig ikke om det, og det gør tegnebogen heller ikke.

Læs mer

Temaer: Balanceret ventilation

Kan det lade sig gøre at lave min bolig om til et passivhus?

Af Urban Stenlund 27. december 2017

Afbalanceret ventilation med varmegenvinding er en central komponent i et passivhus. Hvad du ellers skal gennemføre af tiltag afhænger, som udgangspunkt, af boligens tilstand.

Læs mer

Temaer: Balanceret ventilation

Balanceret ventilation ved indretning af kælder

Af Urban Stenlund 6. december 2017

Et projekt i mit nabolag består i at få udnyttet ekstra kvadratmeter i kælderetagen. Udfordringen er indelukkede rum og tilstrømning af fugt udefra. Under sådanne forhold vil interiøret ikke overleve længe. Løsningen blev balanceret ventilation.

Læs mer

Temaer: Balanceret ventilation

Om Varmebloggen

Et godt indeklima og energiøkonomiske varmeløsninger er noget de fleste ønsker sig.
Men du er måske usikker på, hvilke muligheder, der findes. Hvad vil fungere bedst over tid og i netop din bolig? Og hvilken indvirkning vil valg af varmeløsning få på økonomien? På Varmebloggen er vi en flok entusiaster, som skriver om emner, som skal hjælpe dig med at vælge den rigtige varmeløsning. 

Besøg glendimplex.dk › 

Seneste indlæg

Søk i bloggen